Installatie en reparatie van sloten

Wij zijn gespecialiseerd in de installatie en reparatie van alle soorten sloten. Sleutel kwijt of afgebroken? Geen nood, Blue Star zorgt ervoor dat u uw woning of bedrijf weer kunt betreden.

Slotproblemen

Werkt u slot niet meer optimaal of helemaal niet meer, bel ons. We maken, indien mogelijk, uw slot weer gangbaar of vervangen uw slot voor een nieuw exemplaar. De meest gangbare merken en types hebben we standaard bij ons.

 

Vervangen sloten of cilinders 

Wilt u uw sloten laten vervangen door betere of wilt u uw cilinders laten vervangen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zijn bijvoorbeeld uw sleutels gestolen of is er een andere reden dat uw cilinders/sloten vervangen moeten worden dan klaren wij deze klus, indien nodig, met de hoogste spoed.

 

Meerpunt-sloten 

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van 3-puntsloten, sloten die op drie punten met een handeling, tegelijk sluiten.

 

Verwijderen afgebroken sleutels

In de meeste gevallen lukt het ons om het afgebroken gedeelte van de sleutel wat nog in het slot zit te verwijderen zodat u daarna uw slot weer kunt gebruiken.

 

Buitensluiting

Heeft u per ongeluk de deur achter u dichtgetrokken of om een andere reden geen sleutel bij de hand, dan kunnen wij, meestal zonder schade, u toegang verschaffen tot uw woning mits de deur niet op slot zit. Is dat laatste wel het geval dan openen we de deur met slechts geringe schade.

 

Inbraakschadeherstel 

Heeft u inbraak gehad en moet de schade herstelt worden dan is een telefoontje naar ons genoeg om dit vakkundig en snel te laten gebeuren.

 

Glasherstel

Hiervoor geldt het zelfde als voor inbraakschadeherstel. Wij leveren en monteren ook isolatieglas tegen zeer concurerende prijzen.

 

Cilinders en sluitsystemen

We leveren en monteren cilinders in alle lengtes. Met certificaat, dus alleen sleutels bijmaken op vertoon van het certificaat. Gelijksluitend, dus met een en dezelfde sleutel meerdere deuren afsluiten en openen. Ook sluitsytemen maken wij zelf, hiermee bepaalt u zelf wie met welke sleutel waar wel of niet in mag. We leveren deze materialen van het merk GTV met als unieke service dat sleutels en cilinders zeer snel kunnen worden bijgemaakt want ook dat doen wij zelf.

Politiekeurmerk Veilig Wonen® Erkend